divendres, 13 de gener del 2012

UN POC SOBRE ELS ORIGENS DE MELENDI

Nom artístic  Ramón Melendi, Oviedo Espanya.1980

 Cantant i compositor español. Ramón Melendi és un asturiá nascut a la ciutat de Oviedo a l' any 1980 que gràcies a les cançons del seu primer disc ha aconseguit ser conegut ràpidament per tot el país. 
 De xiquet Ramon Melendi no era un apassionat per la música. La seua principal aficció era el futbol i mostrava tindre qualitat suficient com per a tindre un cert futur en la pràctica d'aquest esport. Després de fer les proves necessàries per a entrar a l'equip va jugar durant alguns anys en totes les categories inferiors de l'históric club de la seua ciutat, el Real Oviedo. No va deixar el futbol més o menys professionalment fins el 2001. Va ser aquell any quan va decidir encaminar els seus passos cap al món de la música i va crear, junt a alguns dels seus amics, el seu primer grup, El Bosque de Sherwood.
En aquell grup Ramón i els seus amics van realitzar al llarg d'un any una dotzena de actuacions per diversos locals de la zona de Oviedo que no van obtindre un éxit massa important.  Al 2002 el cantant va decidir deixar El Bosque de Sherwood i començar a construir la seua carrera en solitari gravant una maqueta amb tres temes: Sin noticias de Holanda, Vuelvo a traficar i El informe del Forense. És l'inici professional de Melendi.
En el mes de abril el mateix any 2002 Melendi va firmar el seua primer contracte professional amb la companyia discogràfica Carlito Records. Açò va implicar que es traslladara a viure a Madrid i que en els estudis Oasis de la capital espanyola començara a gravar al llarg d'agost i septembre el que seria el seu primer disc, Sin noticias de Holanda.

Alba 2n ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada