dimecres, 13 de febrer del 2013

 El fragment de música que sona entre classe i classe és del grup Antònia Font. Anem a conèixer un poc mès d`ells...

Antònia Font és un grup de música mallorquí nascut el 1997, que es caracteritza per la seva música festiva i per les seves lletres humorístiques i fantasioses. Entre els temes de l'univers creatiu d'Antònia Font destaquen, especialment, l'espai, l'astronomia i tot el que es relaciona amb l'astronàutica; però, també, l'ambient més quotidià i proper, que estableix un joc constant entre una perspectiva local, global i universal o còsmica del món.
Habitualment, se'ls classifica com a grup de pop, tot i que ells manifesten que en el moment de compondre les cançons no tenen "prejudicis d'estil", i els temes són una cosa que, sovint, surt espontàniament.
El compositor dels temes és el guitarrista del grup, Joan Miquel Oliver, que també edita discs en solitari i escriu lletres d'altres grups, com ara Fora des Sembrat.

Font  http://ca.wikipedia.org/wiki/Ant%C3%B2nia_Font


1 comentari:

  1. Concretament la cançó que sona és Camins de plàstic, del seu últim disc Vosté és aquí. Els Antònia Font tenen vídeos molt bonics com el de Calgary 88, Alegria,etc. Un grup a tenir en compte, que enguany anirà al millor festival de música independent del món, el Primavera Sound de Barcelona. Francesc

    ResponElimina